top of page
IMG_6161 - 05.jpg

Ditt magiske øyeblikk

Dagen du har drømt om siden du var liten. Hvem skal sørge for at du kan se tilbake på en av de beste dagene i livet ditt, med et smil om munnen?

_D9A3163-6.jpg

Hva slags bilder kan du forvente?

Tamme og grå bilder er ikke min stil. Da må du dessverre finne en annen fotograf :) 

65% av jobben er å være på riktig sted til riktig tid. De resterende 35, er det som skiller en bryllupsfotograf fra en god bryllupsfotograf, og det er redigering av bildet. Dette er også det mest tidkrevende i hele prosessen. 

 

Klarhet, farger, lys og eventuelle objekter eller urenheter som ikke hører hjemme i bildet er alle faktorer som må endres på hvert eneste bilde. 

Redigering kan redde et bildet

I enkelte tilfeller kan bakgrunnen ødelegge alt. Enten ved at elementer eller farger trekker oppmerksomheten bort fra det som skal være i fokus, eller at personer som deltar i bryllupet passerer forbi i bakgrunnen. Under ser du to eksempler på nettopp dette.

IMG_5472 - 01.jpg
IMG_5472 - 03.jpg

Bakgrunnen var preget av forstyrrende elementer fra trafikken, som i etterkant ble fjernet digitalt.

IMG_5547 - 00.jpg
IMG_5547 - 05.jpg

Et allerede vakkert "in the moment" bilde, som kunne gjøres enda bedre ettersom en gjest passerte i bakgrunnen i det kysset fant sted.

IMG_6084 - 02.jpg

Uansett hva dere måtte ha av vær, lysforhold eller pynt, gjør jeg resultatet overdådig til slutt

IMG_6084 - 07.jpg

Hva kan jeg gjøre for deg?

Hvorfor skal du velge meg som din bryllupsfotograf? God spørsmål!

De fleste glemmer at en fotograf er et menneske som skal være i kontakt med alle dine nærmeste, hele dagen. Hvor ubehagelig er det ikke å ha en fremmed person som man ikke liker, eller som oppfører seg ubekvemt eller stivt, gående rundt i ditt eget bryllup? Det kan fort sette en liten demper på hele feiringen.
 

Med min utadvendte personlighet, gir jeg deg og alle gjestene dine en følelse av at vi har kjent hverandre i en evighet.

Jeg snakker like godt med din bestemor og mor, som med venninnene dine og vennene til din fremtidige ektemann. Er det relevant eller viktig, spør du kanskje deg selv? Svaret er "Ja!", et svar du kjenner godt til allerede :)

 

I et bryllup er det en god miks av unge og eldre, introverter og ekstroverter, folk som er stive og folk som er utadvendte. Klarer man ikke å lese en person og legge seg på samme bølgelengde som dem, mister de interessen og respekten for deg. Hvis gjestene derimot får et godt forhold til fotografen, er det utrolig hvilke bilder man kan få tatt i løpet av en kveld. Man ser fort om noen føler seg komfortabel foran kameraet eller ikke, og i et bryllup er det ikke bare bilder av ekteparet som er viktig, men også bildene av de man elsker mest på denne jord.

Christian Burmeister - Trademark - Black logo.png
bottom of page